Nye funktioner.

Nyt design.

Nye medlemspakker.

I 2022 kom der nye funktioner og design i Skatteguiden, og med de nye muligheder lancerede vi også en ordning for medlemskaber.

Og bare rolig - mange funktioner er stadig gratis. Med de nye medlemspakker kan vi blive ved med at udvikle dit automatiske skatteunivers, så du får mere tryghed i dine skatteforhold.

Skatteguidens brugerpanel
Video startfoto - brugerudtalelse om Skatteguidens funktion SU Tracker - Ida
citat fra Skatteguiden’s CEO

“Vi, hele teamet, håber selvfølgelig på, at I også vil være med på den næste del af rejsen og støtte op om os.”

Nikolai Høgskilde
Stifter og CEO
Betal kun for det du har brug for med en af Skatteguidens abonnementsløsninger

Hvad betyder det for mig?

Uanset om du er medlem eller ej, så er der stadig masser af funktioner i app'en, der forbliver gratis. Vores trackere bliver en del af medlemsordningen, så vi kan udvikle dem endnu mere. Og det er stadig gratis at identificere glemte fradrag, men hvis vores jurister skal indberette det for dig (hvilket foregår manuelt), så tager vi et gebyr for det. Med den nye ordning får du stadig masser af værdi, og Skatteguiden kan blive ved med at forbedre dit automatiske skatteunivers. Du kan læse om medlemspakkerne nedenfor.

Gratis for alle

Tidlig Årsopgørelse
Indkomstoverblikket
Følg min Skat
Glemte Fradrag*
*Det er gratis at finde og tjekke, om du har oversete fradrag. Herefter kan du vælge enten at indberette de fundne fradrag selv, eller du kan overlade indberetningen til os mod betaling.

Studerende

Slip for SU-smæk én gang for alle resten af din studietid
Inkluderet
SU Trackeren
10% rabat på Glemte Fradrag
Skatteteknisk chat-support på alt i din pakke
Prøv gratis i 30 dage

19,-/måned

Mest populær

Lønmodtager

Få bedre styr på dine skatter og fradrag én gang for alle
Inkluderet
ForskudsTrackeren
25% rabat på Glemte Fradrag
Skatteteknisk chat-support på alt i din pakke
SU Trackeren(inkluderet i pakken indtil 1. oktober 2023)
Prøv gratis i 30 dage

29,-/måned

LønmodtagerPlus

Få bedre styr på dine skatter og fri adgang til glemte fradrag
Inkluderet
Topskat Trackeren
ForskudsTrackeren
100% rabat på Glemte Fradrag
Skatteteknisk chat-support på alt i din pakke
SU Trackeren(inkluderet i pakken indtil 1. oktober 2023)
Prøv gratis i 30 dage

69,-/måned

30 dage gratis prøveperiode

Vi ved selvfølgelig godt, at man nogle gange lige skal se tingene an. Derfor tilbyder vi en gratis prøveperiode på 30 dage.
Skatteguiden tilbyder en gratis prøveperiode på 30 dage på vores en af vores abonnementspakker

Hvad koster Glemte Fradrag?

Det er helt gratis at finde og tjekke, om du har nogle oversete fradrag, hvis du vælger at indberette fradragene selv. For 499 kr. kan du få vores jurister til at indberette fradragene for dig, og så er du sikker på, at der er styr på sagerne. Hvis du har et medlemskab, så får du store rabatter på Glemte Fradrag og adgang til trackere efter dit eget valg.
Det er gratis at finde glemte fradrag i Skatteguidens app.

Slip for indberetningen

Hvis du gerne vil undgå hele indberetningsprocessen, kan du vælge at lade os ordne alt det med Skattestyrelsen for dig. Det koster 499 kr at lade os om indberetningen.
Slip for indberetningen af de fradrag du har fundet og lad Skatteguiden ordne det for dig

Få op til 100% rabat

Med et medlemskab får du flere fordele i appen. Blandt andet giver vi rabat på prisen for hjælp til indberetning i Glemte Fradrag. Med Studerende-pakken sparer du 10% af prisen, med en Lønmodtager-pakke sparer du 25%, og har du en LønmodtagerPlus-pakke sparer du hele 100% på indberetningsprisen.
Få op til 40 % rabat på Glemte Fradrag med en af vores abonnementspakker.

5 typiske spørgsmål om medlemskab

Og vores svar, selvfølgelig.
Kan jeg bruge app’en uden medlemskab?
Ja. Hos Skatteguiden mener vi, at alle har ret til at få et overblik over sin økonomi og sine skattekroner. Derfor kan du gratis oprette en bruger hos Skatteguiden med adgang til vores overbliksfunktioner og vores tjek-funktion Tidlig Årsopgørelse. Funktionen Glemte Fradrag er også tilgængelig i en gratis-version for brugere uden medlemskab. Det eneste, som du skal gøre, er at give Skatteguiden rådgiveradgang - så foregår det helt automatisk. Du kan også vælge at få et medlemskab med adgang til flere fordele såsom trackere og rabat på Glemte Fradrag. På denne måde kan du med Skatteguiden skræddersy dit helt eget automatiske skatteunivers.
Hvilke medlemskabspakker findes der?
Vi har en række pakker, som passer til forskellige behov fra vores brugere. Med vores Lønmodtager-pakke får du adgang til ForskudsTrackeren samt SU Trackeren. En LønmodtagerPlus-pakke giver adgang til alle vores trackere dvs. vores Topskat Tracker, ForskudsTracker og SU Tracker. Dog er SU Trackeren kun tilgængelig indtil den 1. oktober 2023 i disse pakker. Som et særligt tilbud har vi lavet en pakke kun til de studerende, som giver eksklusivt adgang til SU Trackeren. Alle pakker har selvfølgelig skatteteknisk chat-support på alt i din pakke, rabatter på at få Skatteguiden til at indberette Glemte Fradrag samt adgang til alle de gratis funktioner.
Hvordan fungerer 30 dages prøveperiode?
Det er muligt kvit og frit at prøve en af vores medlemskabspakker i en periode på 30 dage. For at benytte sig af prøveperioden skal der være et betalingskort tilknyttet, hvilket de fleste i forvejen har tilknyttet sin konto på App Store eller Google Play. Der er ingen bindingsperiode, hvilket betyder, at du sagtens kan stoppe dit medlemskab, før de 30 dage er gået. OBS! Hvis du har benyttet din gratis prøveperiode på en af vores pakker, er det ikke muligt at få 30 dage gratis på en af vores andre pakker. Så hvis du vil prøve det hele, kan du tage en gratis prøveperiode på vores LønmodtagerPlus-pakke.
Er Glemte Fradrag gratis?
Ja. Du kan helt gratis benytte dig af vores tjek-funktion Glemte Fradrag. Skatteguiden har automatiseret processen, så det bliver overskueligt for dig at finde ud af om du har glemt nogle fradrag. Det er gratis, uanset om vi finder nogle fradrag for dig eller ej. Dog skal du selv indberette det til Skattestyrelsen. For 499 kr. kan du også vælge at få os til at indberette de fundne fradrag til Skattestyrelsen. Og hvis vi ikke finder nogen fradrag, koster det dig ingenting. Med en LønmodtagerPlus-pakke får du det helt gratis og med de andre abonnementer sparer du op til 25%.
Er Tidlig Årsopgørelse gratis?
Ja. Du kan gratis benytte dig af tjek-funktionen Tidlig Årsopgørelse, og dermed få et estimat af din årsopgørelse ca. en måned inden resten af Danmark. Hvis du vil læse mere om funktionen og estimatet, kan du klikke på ’menu’ og derefter ’Tidlig Årsopgørelse’.

Automatisér dine skatteforhold

Svært ved at finde ud af det med skatter og fradrag? Download vores gratis app i AppStore eller Google Play og få automatiseret dine skatteforhold i dag.
Benyt Skatteguiden til at få hjælp til SKAT. Vi kan hjælpe med alt fra SU til topskat.