KOMMER TIL AUGUST

Nye funktioner. Ny medlemsordning

Til august lancerer vi en medlemsordning sammen med helt nye funktioner i Skatteguiden. Og bare rolig - mange funktioner forbliver gratis og med de nye medlemsskaber kommer der helt nye muligheder, så du får endnu mere tryghed i dine skatteforhold.

NY PRODUKTLANCERING I AUGUST

ForskudsTrackeren - minimér risikoen for skattesmæk

ForskudsTrackeren er et helt nyt produkt fra Skatteguiden, som minimerer din risiko for skattesmæk. Du får et løbende overblik over din indtjening i forhold til det, der står på din forskudsopgørelse og info om, hvor du kan justere.

NY PRODUKTLANCERING I AUGUST

Topskat Trackeren – navigér topskattegrænsen

Topskat Trackeren er endnu et nyt produkt fra Skatteguiden, som kommer til august. Nu kan du for første gang få overblik og navigere i forhold til topskattegrænsen. Du kan eksempelvis spare de 15% topskat ved at indbetale på din pension, når det skattemæssigt bedst kan betale sig. Trackeren sammenholder løbende din personlige indkomst i realtid med grænsen for, hvor meget du må tjene, før du skal betale topskat.

Gør som vores 300.000+ brugere

Få styr på dine skatteoplysninger og spar penge år for år

Tag kontrol over din skat
Find Glemte Fradrag
Undgå skattesmæk
Skatteguiden - Dit automatiske skatteunivers. Tag kontrol over din SKAT.
Du har måske hørt om os her
company-name
company-name
company-name
company-name
company-name
company-name
company-name
company-name
company-name
company-name
company-name
company-name

Dit skatteunivers

én app - mange funktioner

Ved hjælp af en sikret adgang til Skattestyrelsens oplysninger og dine besvarelser på udvalgte spørgsmål kan Skatteguiden hjælpe dig med at finde glemte fradrag og spare penge, tjekke et estimat af din årsopgørelsen før alle andre, se hvad dine skattepenge går til og løbende holde styr på din indkomstskat.

Hvis du er studerende kan du også holde styr på hvornår du tjener for meget ved siden af SU’en og undgå SU-smæk.

Hos os kan du bl.a. tjekke årsopgørelse, finde Glemte Fradrag og få styr på din SU.
Støttet af
investors-1
investors-2

4,7 / 5

AppStore rating Skatteguiden
+8.300 anmeldelser

4,7 / 5

Google Play rating Skatteguiden
+2.500 anmeldelser
Funktion

Glemte Fradrag

Ikke alle fradrag bliver oprettet automatisk, hvilket betyder, at mange mister penge i skat. Med Skatteguiden kan du nemt og bekvemt finde de fradrag du muligvis mangler. Måske et håndværkerfradrag? Eller et kørselsfradrag? Vores direkte kobling til Skattestyrelsen gør, at vi med dine besvarelser i appen kan finde dine glemte fradrag, indberette dem til Skattestyrelsen og få dem udbetalt til din NEM-konto - helt automatisk.
Tjek dit håndværker-fradrag, få hjælp til at beregne kørselsfradrag eller se om der er andre fradrag du har overset.
Funktion

SU Tracker

Når man modtager SU, er der en grænse for, hvor meget man må tjene ved siden af det såkaldte fribeløb. Hvis ikke man holder sig indenfor denne får man SU-smæk og skal betale SU tilbage. Måske laver du et større regneark med beregninger eller er du en af dem, der opgiver at lave udregningerne og bare håber på det bedste? Skatteguidens SU Tracker sammenholder automatisk dine løn- og SU-forhold løbende, så du kan undgå at betale SU tilbage.
Tjek hvor meget du får i SU med SU Trackeren, og få styr på dit fribeløb.
Funktion

Indkomstoverblik

Hold løbende styr på, hvor meget du har tjent igennem året. Skatteguidens indkomstoverblik giver dig ro i maven, når det kommer til din indkomst. Det er især brugbart for studerende med svingende indkomster og freelanceren med flere indtjeningskilder. Alt er samlet ét sted, så du kan få det bedste overblik, og bruge tid på alt det du hellere vil.
Tjek, hvor meget du betaler i SKAT, og find ud af, hvor tæt du er på topskattegrænsen.
Andre funktioner
Følg topskattegrænsen med Skatteguidens Topskat Tracker

Topskat Tracker

Topskat Trackeren kan give dig et løbende overblik over, hvor tæt du er på ‘topskatteloftet’.

Skatteguiden kan give dig et estimat på din årsopgørelse før tid. Slip for ventetiden hos SKAT.

Tidlig Årsopgørelse

Med et estimat af din årsopgørelse før tid, kan du spare renter på din restskat.

Med forskudstrackeren er det nemmere at justere løbende gennem året.

ForskudsTracker

Se og justér forskudsopgørelsen løbende og minimér risikoen for skattesmæk.

Skatteguiden prioriterer din data og sikkerhed højt, så du trygt kan benytte dig af Skatteguidens app.

Data & sikkerhed

En af Skatteguidens vigtigste opgaver er at beskytte den data, som vores brugere betror os med. Vi gør derfor vores ypperste for at opbevare og behandle data bedst muligt.
Danske Servere
NemID
Eksterne IT sikkerhedsrådgivere
Løbende kontrol

Samarbejdspartnere

For at give dig den bedste rådgivning og et udvidet serviceniveau samarbejder Skatteguiden blandt andet med større finansielle firmaer.

brugerudtalelse

"Jeg skulle bare give Skatteguiden autorisation til, at tilgå mine skatteoplysninger, og derfra gik de mine årsopgørelser igennem og fandt en fejl i opgørelsen for 2017 - hvilket så gjorde at jeg kunne få 4.174 kr. tilbage i skat. Skat havde åbenbart regnet forkert på mine pensionsindbetalinger."

Tobias
4.174 kr sparet

brugerudtalelse

"Fandt 1500kr på 10min!! Så ja det er den bedste app jeg nogen sinde har installeret"

Emil
1.500 kr sparet

brugerudtalelse

"Meget tilfreds med Skatteguiden. Den fandt et par glemte rejsefradrag og håndværker/servicefradrag for mig. Spurgte til privatlivspolitik, og udviklerne meddeler at de er cookie-fri, så god stil på den front!"

Mikkel
2.319 kr sparet

brugerudtalelse

"Jeg har været meget overrasket over, at Skatteguiden kunne finde et så stort fradrag, som jeg ellers var sikker på, at jeg havde registreret. På den måde hjalp de mig til at få flere tusinde kroner, som jeg havde betalt for meget i skat. Det var vildt god service, og jeg skulle ikke gøre noget selv, for at få pengene tilbage på kontoen. Det var også en spændende proces! Synes det er fedt at gå systematisk igennem fradragene og også lære mere om dem på den måde."

Bjarke
6.146 kr sparet

brugerudtalelse

"Genialt, intet mindre og hele familien bruger i dag skatteguiden. Havde talt med min revisor om mine rejsefradrag, men han forklarede at omkostninger til registrering ville svare det fradrag jeg kunne få og så blev det fravalg. Fik henvist skatteguiden af god ven, oprettede hurtigt en profil og swipede nemt igennem de mulige fradrag jeg blev præsenteret for. Rejsefradrag var en af den, det var nemt af angive og 10 dage efter fik jeg besked fra SKAT at selvangivelsen for 2016, 17, 18 og 19 var opdateret og så gik der yderligere 2 uger så stod beløbet på min konto."

Knud
30.506 kr sparet

brugerudtalelse

"Jeg anbefaler varmt Skatteguiden til alle der vil sikre de får præcis de penge der passer." Skatteguiden fandt 13.093,- i mine selvangivelser for de sidste tre år. Derefter indberettede de fejlen, og skat godkendte med det samme rettelsen. Jeg gjorde ikke andet end at give dem adgang til mine skatteoplysninger. Derudover kunne Skatteguiden også med stor sandsynlighed sige at samme fejl var gældende for andre i min familie, og det endte med at der blev rettet 12 selvangivelser og 64.245 blev fundet til resten af min famile."

Christian & hans familie
22.388 kr sparet

brugerudtalelse

“SKAT havde brugt en forkert skattekommune. Jeg betalte derfor en for høj kommuneskat og det ville jeg aldrig selv have opdaget.”

Mikkel
3.500 kr sparet
4.174 kr sparet

Automatisér dine skatteforhold

Svært ved at finde ud af det med skatter og fradrag? Download vores gratis app i AppStore eller Google Play og få automatiseret dine skatteforhold i dag.
Benyt Skatteguiden til at få hjælp til SKAT. Vi kan hjælpe med alt fra SU til topskat.