Samarbejdspartnere

For at give dig den bedste rådgivning og et udvidet serviceniveau, indenfor eksempelvis pension, investering og jobsøgning, samarbejder Skatteguiden blandt andet med større finansielle firmaer.

Mybanker

Har du den bedste boligfinansiering? Hos Mybanker kan du gratis indhente tilbud på dine boliglån og få flere tilbud i én ansøgning. Det gælder både dine eksisterende lån eller hvis du skal købe bolig. Vi samarbejder med mere end 30 danske banker, og alle tilbud er tilpasset dit behov og din økonomi. Du er anonym overfor bankerne, når du modtager tilbud, indtil du selv vælger hvilken bank du gerne vil snakke med. Det har aldrig været nemmere at finde den bedste boligfinansiering.

Lendo

Har du flere dyre lån, og savner du overblik over din gæld? Hos Lendo kan du samle alt din gæld ét sted og spare penge på renter og gebyrer. Du udfylder en ansøgning om samlelån på Lendo.dk med din eksisterende gæld. Det tager kun et par minutter, og når din ansøgning er sendt afsted, indhenter vi tilbud fra op til 17 forskellige banker. Herefter er det op til dig at vælge hvilket samlelån, der passer bedst til dine behov. En ansøgning om samlelån hos Lendo er gratis og uforpligtende.

Lunar

Lunar er en moderne digital bank, der hjælper dig med at få mere ud af dine penge. Med Lunar kan du spare 615 kr. i bankgebyrer om året. Du kan nemt oprette dig fra mobilen. Følger du linket i Skatteguidens app, får du lige nu 150 kr., når du opretter en konto hos Lunar og flytter din NemKonto med inden d. 31. marts 2023. Download Skatteguiden og find linket under partnere.

tvc.

Har Skattestyrelsen kontaktet dig? Lad os hjælpe dig videre. En skattesag opstår, når du modtager en skrivelse fra Skattestyrelsen. Som bruger af Skatteguiden har du mulighed for at få en uforpligtende og gratis vurdering af en potentiel skattesag. Skal sagen føres videre, giver vi dig en favorabel pris alt efter dit behov. Kontakt os via kontaktformularen på vores partnerside.

Undo

Hos Undo har du mulighed for at vælge netop de forsikringer, du har brug for. Ønsker du at tilføje forsikringer eller anmelde en skade, kan du nemt gøre dette via appen. Du får på samme tid Danmarks smarteste rejseforsikring, da du kun betaler for de dage, du er afsted - og kun for de dækninger du har valgt på forhånd.

Undo:kør

Alle de klassiske dækninger du kender fra dit gamle bilforsikringsselskab: Ansvar, kasko, parkeringsskade, lånebil, vejhjælp, førerulykke osv. Her er der ingen pakkeløsninger, så du kan skræddersy din bilforsikring, så den passer til dig. Du vælger selv dine dækninger, selvrisiko og køber direkte i appen - det tager kun få minutter.

LegalHero

LegalHero lader dig generere kontrakter og aftaler nemt, uden at du selv behøver en kandidat i jura. Som bruger af Skatteguiden har du mulighed for at få 25% rabat ved oprettelse af følgende dokumenter for erhvervsdrivende: Handelsbetingelser og Konsulentaftale, og for private: Testamente og Fremtidsfuldmagt. Download appen og find rabatkoden under partnere.

Bomae

Bomae er Danmarks eneste uafhængige Køberrådgivningshus, hvor alt er samlet i ét, og hvor hele processen i dit boligkøb bliver dækket. Her kan du trygt overlade møder, forhandlinger med bank og ejendomsmægler m.m. til os. Vi står klar til at rådgive dig, så at du kender alle dine muligheder ved en af livets største investeringer. Som bruger i Skatteguiden får du 10% rabat på rådgivningsaftalen. Kom i gang via linket i Skatteguidens app.

Dinero

Med Dinero regnskabsprogram kan du med få klik klare alle bogføringsopgaver - det er bygget til dig, som ikke gider regnskab. Som bruger i Skatteguiden får du 25% i rabat på ét års Dinero Pro (kun for nye kunder). Dinero Pro giver dig en række fordele, du ikke får med gratis-versionen. Gem bilag i skyen, forbind med andre systemer, adgang til bogføringshjælp året rundt og meget, meget mere.

Nordnet

Tag din opsparing til næste niveau. Hver en krone tæller, når det gælder dine penge. Flyt din opsparing til Nordnet med nogle få klik, og du er hurtigt i gang med at investere i aktier, fonde og meget mere. Alt sammen med lave omkostninger. Hold styr på dine investeringer direkte på din mobil. Skræddersy dit nyhedsfeed, og få notifikationer om dine ordrer og transaktioner. Appen er selvfølgelig gratis.

Helt solgt

Helt Solgt tilbyder uvildig rådgivning, der hjælper dig med at sælge din bolig, på et oplyst og solidt grundlag. Undgå faldgruber og smarte mæglertricks. Bliv klædt på til at sælge din bolig og opnå det bedste boligsalg.

Læs mere

Studerende Online

StuderendeOnline.dk er karriereportalen for studerende på de videregående uddannelser, med studiejob og praktikpladser i hele landet, samt masser af gode råd, tips og legatmuligheder til din studietid.

Læs mere

Akademikernes Jobbank

Jobbank.dk er landets førende jobportal for erfarne kandidater med en videregåendeuddannelse. Jobbanken fokuserer på hele jobsøgningsprocessen - fra jobsøgning til ansøgning, CV, jobsamtale og kontraktforhandlinger.

Læs mere

Moneymum

Har du også svært ved at finde hoved og hale i bolig- og hverdagsøkonomi, eller savner du bare inspiration til at komme igennem familielivet med småbørn, så kan du følge med på enten min blog eller på Instagram, hvor jeg kommer med guides og gode råd.

Læs mere

Nyuddannet

Nyuddannet.dk er jobbanken til graduates og Young Professionals og stiller skarpt på aktuelle karrieremuligheder for nyuddannede fra landets universiteter og handelshøjskoler.

Læs mere

SOSU.nu

I SOSU.nu samler vi alle job til social- og sundhedsassistenter og social- og sundhedshjælpere i hele landet – hvad enten du er vikar, fastansat eller fortsat i uddannelse som SOSU-elev.

Læs mere

Move On

Move On Career driver nogle af landets største specialiserede jobportaler for højtuddannede og hjælper hver dag virksomheder med at finde den helt rigtige medarbejder.

Læs mere

Skattemor

Følg med på min Instagramprofil og få tips og tricks til hverdagsøkonomi og de mange knudrede skatteregler.

Læs mere

Automatisér dine skatteforhold

Svært ved at finde ud af det med skatter og fradrag? Download vores gratis app i AppStore eller Google Play og få automatiseret dine skatteforhold i dag.
Benyt Skatteguiden til at få hjælp til SKAT. Vi kan hjælpe med alt fra SU til topskat.