ET GODT NETVÆRK

Samarbejdspartnere

For at give dig den bedste rådgivning og et udvidet serviceniveau, inden for eksempelvis pension, investering og jobsøgning, samarbejder Skatteguiden blandt andet med større finansielle firmaer.

Helt Solgt

Helt Solgt tilbyder uvildig rådgivning, der hjælper dig med at sælge din bolig, på et oplyst og solidt grundlag. Undgå faldgruber og smarte mæglertricks. Bliv klædt på til at sælge din bolig og opnå det bedste boligsalg.

Studerende Online

StuderendeOnline.dk er karriereportalen for studerende på de videregående uddannelser, med studiejob og praktikpladser i hele landet, samt masser af gode råd, tips og legatmuligheder til din studietid.

Akademikernes Jobbank

Jobbank.dk er landets førende jobportal for erfarne kandidater med en videregåendeuddannelse. Jobbanken fokuserer på hele jobsøgningsprocessen – fra jobsøgning til ansøgning, CV, jobsamtale og kontraktforhandlinger.

Moneymum

Har du også svært ved at finde hoved og hale i bolig- og hverdagsøkonomi, eller savner du bare inspiration til at komme igennem familielivet med småbørn, så kan du følge med på enten min blog eller på Instagram, hvor jeg kommer med guides og gode råd.

Nyuddannet

Nyuddannet.dk er jobbanken til graduates og Young Professionals og stiller skarpt på aktuelle karrieremuligheder for nyuddannede fra landets universiteter og handelshøjskoler.

SOSU.nu

I SOSU.nu samler vi alle job til social- og sundhedsassistenter og social- og sundhedshjælpere i hele landet – hvad enten du er vikar, fastansat eller fortsat i uddannelse som SOSU-elev.

Move On

Move On Career driver nogle af landets største specialiserede jobportaler for højtuddannede og hjælper hver dag virksomheder med at finde den helt rigtige medarbejder.

Skattemor

Følg med på min Instagramprofil og få tips og tricks til hverdagsøkonomi og de mange knudrede skatteregler.

Pin It on Pinterest